| Nieuws

sblplus ook komend seizoen hoofdsponsor UOW ‘02

Afgelopen vrijdag is in het bijzijn van de UOW ‘02 Sponsorcommissie, Thei Caenen en Jan Tiemes, de sponsorovereenkomst door de nieuwe directie van sblplus ondertekend. Hiermee draagt sblplus UOW ‘02 en de regio wederom een warm hart toe. 

Dave Crombach en Eddy Gerritse, directie sblplus: In deze bijzondere tijden is het voor iedere vereniging en club belangrijk dat hun trouwe sponsoren, leden en supporters hun club blijven steunen. Voor ons was er dan ook geen enkele twijfel om het hoofdsponsorschap te verlengen. Beide partijen zijn ambitieus en wij vinden het mooi om onze naam te kunnen verbinden aan zo‘n prachtige club als UOW ‘02. sblplus bestaat 30 jaar en in ons jubileumjaar is het niet alleen een goede reden om terug te kijken op alle mooie jaren die voorbij zijn gegaan, maar zeer zeker ook om nieuwe herinneringen te creëren.

In de afgelopen 30 jaar heeft sblplus zich ontwikkelt van een traditioneel schoonmaakbedrijf tot een regionale facilitaire dienstverlenende organisatie met ruim 200 medewerkers, verspreidt over heel Limburg. sblplus verzorgt een breed facilitair dienstenpakket: van reguliere schoonmaak- en glaswaswerkzaamheden tot specialistische en industriële reiniging. Daarnaast leveren wij diverse facilitaire diensten zoals, huismeesterdiensten, groenonderhoud, schilderwerkzaamheden en verhuizingen. Onze groothandel met professionele hygiëne/desinfectie artikelen alsmede schoonmaakmiddelen, materialen en (schrob)machines, heeft haar assortiment in het afgelopen jaar zien verdubbelen. Mede doordat afgelopen jaar hygiëne en veiligheid in een ander daglicht is komen te staan.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen