<!-- %i-cms.page.picture.alt% -->

Nieuws

SBLplus heeft hart voor de zorg

Afgelopen weekend hebben directie, management en medewerkers SBLplus geheel vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken. SBLplus had dit jaar als project het “Ronald McDonald Huis te Maastricht" uitgekozen voor een gehele opfrisbeurt.

Jubilaris Jeroen Stroucken

Trots vierden wij gisteren het 12,5 -jarig jubileum van onze regiomanager Jeroen Stroucken. SBLplus verraste hem op kantoor met een kleine receptie en een mooie toespraak.

Prins Joeri II

Zaterdag avond 24 november 2018 is in het Stroatje de thuisbasis van vv de Geete onze collega Joeri Geuskens uitgeroepen tot Prins Joeri II heerser van het "Geeteriek".

Glazenwassers hebben hart voor de zorg!

Wij mogen trots zijn op onze medewerkers van SBLplus met het initiatief dat genomen is om dit jaar bij het Ronald McDonald Huis Maastricht geheel belangeloos hun werkzaamheden uit te voeren op gebied van specialistische reiniging.

Hoogste score bij landelijke audit op gebied van hygiëne!

Onlangs heeft er bij een van onze opdrachtgevers in de Foodbranche een grote landelijke audit plaatsgevonden op het gebied van hygiëne Wij zijn trots om te mogen vermelden dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat de aller hoogste score is behaald van alle vestigingen in Nederland.

BBB Beurs Maastricht

Voor ons eerste editie BBB beurs zit erop

Certificaat ISO-Norm 9001:2015

SBLplus BV heeft succesvol de transitie doorlopen naar de nieuwe ISO-Norm 9001:2015

Wij steunen ook dit goede doel!

Afgelopen vrijdag staken deze zes kanjers van SBLplus de handen uit de mouwen bij het Ronald McDonald Huis Maastricht

Nog meer collega's geslaagd!

SBLplus mag weer een enthousiaste groep feliciteren met het behalen van het diploma basisvakopleiding.

SBLplus breidt uit

De uitbreiding van SBLplus is begonnen!

Nieuwjaarstreffe 2018 UOW02

Eergistermiddag hield UOW ‘02 haar traditionele nieuwjaarsreceptie bij Bei d‘r Joep op Park ter Waerden. Tijdens deze gezellige activiteit ontmoetten leden en supporters van de vereniging elkaar om te toasten op een gezond, gelukkig, sportief en succesvol 2018.

Geslaagd!!

Eind vorig jaar heeft weer een groep enthousiaste medewerkers deelgenomen aan de Basis vakopleiding.

SBLplus Verrast Haar Medewerkers WMC

In de afgelopen vier weken heeft een team van 25 SBLplus medewerkers klaar gestaan voor een Schoon WMC.

Geslaagd Basisvakdiploma Schoonmaken!

Trots! Deze enthousiaste groep is geslaagd voor het basisvakdiploma schoonmaken!

SBLplus Maatschappelijk Partner Roda JC

Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam is SBLplus “Maatschappelijk Partner" van de wedstrijd. SBLplus is al een aantal jaren sponsor en official supplier van Roda JC.

SBLplus Ook De Komende Jaren Hoofdsponsor UOW ‘02!

Voor de thuiswedstrijd van het eerste team tegen GSV ‘28 ondertekenden SBLplus directeur Waut Ringens en UOW ‘02 voorzitter Andrew Simons een overeenkomst, die de beide partijen ook de komende jaren weer aan elkaar verbindt. Met deze ondertekening zetten UOW ‘02 en het facilitair bedrijf uit Ubach over Worms hun succesvolle samenwerking voort.

Wordt Katrin Inclusive dispenser collectors item van Roda JC?

Toilethygiëne voor voetbalsupporters: het maakt ze geen bal uit. Wie het stadion van Roda JC binnenloopt, ziet dat dit zeker niet geldt voor de eredivisevoetbalclub uit het Zuid-Limburgse Kerkrade. Dit jaar koos Roda JC in nauwe samenwerking met SBLplus voor de nieuwe Inclusive-dispenserlijn van Katrin: “Ze passen perfect bij onze huisstijl en voldoen aan onze eisen." En die eisen zijn hoog, met het oog op de piekmomenten tijdens de wedstrijden, bezocht door zo‘n 14.000 voetbalfans. Maar dat de Katrin Inclusive dispensers een collectors item zouden kunnen worden, dat had niemand kunnen bevroeden.

GreenKiller Meer Dan Onkruidbestrijding!

SBLplus is trotse eigenaar van de GreenKiller.

SBLplus Viert 25-Jarige Bestaan

Medewerkers en management hebben afgelopen zaterdag op feestelijke wijze het 25-jarige bestaan van SBLplus gevierd.

Limburgse Zaken Mannen

Waut Ringens: "Ik heb die familiaire rust nodig om gelukkig te zijn. Mijn vrouw Angelique en zoon Rick gaan voor alles. Pas daarna komt het bedrijf."

Participatie In Uitvoering

Met de ondertekening van twee samenwerkingsovereenkomsten tussen SBLplus en het Gemeentelijke Werkbedrijf Landgraaf wordt de Participatie in Landgraaf daadwerkelijk vorm gegeven.

Samenwerking Roda JC en SBLplus

Vanaf dit seizoen heeft Roda JC gekozen om de facilitaire werkzaamheden bij SBLplus onder te brengen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC al menig jaar zijn zij sponsor en supporter van Roda JC. Bij de niet te vergeten bekerwedstrijd van dit jaar tegen PSV waren zij shirtsponsor.

Ook dit jaar liep SBLplus weer mee bij de Samenloop Voor Hoop.

De Samenloop voor Hoop Landgraaf 2015 heeft plaats gevonden op 20 en 21 juni. Het evenement begon op zaterdag om 13.00 uur met de Openingsceremonie.

SBLplus Shirtsponsor Tijdens Bekerwedstrijd Roda JC – PSV

Tijdens de bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade – PSV heeft SBLplus de prominente plaats op de voorkant van het Roda JC shirt ingenomen en is daarmee shirtsponsor van Roda JC tijdens deze wedstrijd.

SBLplus verzorgd onvergetelijke voetbalavond

Cliënten en begeleiders van Radar bezochten onlangs in het Parkstad Limburg stadion de bekerwedstrijd Roda JC- PSV. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werd dit mogelijk gemaakt door SBLplus, de shirtsponsor van Roda JC tijdens deze belangrijke wedstrijd.

SBLplus Nieuwe Hoofdsponsor UOW ‘02

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen het Heerlense Weltania presenteerde UOW‘02 met gepaste trots haar nieuwe hoofdsponsor SBLplus

Nieuwe Hogedrukreiniger Op Trailer Voor SBLplus

Voor SBLplus een investering met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij het milieuaspect van de GreenBoiler een zeer sterk pluspunt is.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK