<!-- %i-cms.page.picture.alt% -->

Nieuws

SBLplus ook komend seizoen hoofdsponsor UOW ‘02

SBLplus en UOW ‘02 gaan door met elkaar. De afgelopen jaren was SBLplus hoofdsponsor van UOW ‘02 en daarom zijn wij enthousiast om de samenwerking wederom te mogen continueren.

De facilitaire organisatie SBLplus zal ook komend seizoen 2021-2022 weer prominent zichtbaar zijn op de voorzijde van het wedstrijdshirt van het eerste elftal.

Bijzondere momenten om even bij stil te staan

Met trots hebben wij wederom een mooi 12,5 jarig jubileum mogen vieren met een van onze collega‘s.

Welkom bij SBLplus!

Wederom mag SBLplus een nieuwe collega verwelkomen.

De Dag van de Schoonmaker 2020!

Op maandag 15 juni vieren we in Nederland de vijfde editie van De Dag van de Schoonmaker "juist nu het coronavirus zo'n impact maakt, realiseren we ons als geen ander dat hygiëne van cruciaal belang is. De schoonmaker maakt altijd al het verschil, maar zeker in deze tijd. Dat beseffen gelukkig steed meer mensen en bedrijven."

Voorkom besmetting met de SBLplus-richtlijnen

Voorkom besmetting met de SBLplus-richtlijnen voor de 1,5 meter economie

Samen Sterk tegen Corona!

Medewerkers SBLplus vrijwillig aan de slag voor de tijdelijke inrichting in de dag-en nachtopvang in Maastricht van Leger Des Heils.

Super gedaan collega's!

Wij feliciteren onze meewerkende voorman Timothy Bernaards met het behalen van het diploma Basisopleiding Leidinggevenden(NIV1). Het diploma wordt hem uitgereikt door onze Jubilaris Jeroen Pijls, die reeds 12,5 jaar in dienst is.

#SchoonmakersBedankt

#SchoonmakersBedankt
Met de actie #SchoonmakersBedankt willen wij de medewerkers in de schoonmaakbranche een hart onder de riem steken.
De actie trapt dinsdag en donderdag af met advertenties in dagblad de Telegraaf. Verder is de actie te volgen op radio, online en, uiteraard, social media.

Schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen

De schoonmaak is onderdeel van de cruciale beroepen, zoals opgesteld door de Rijksoverheid. Dat meldt OSB in een verklaring die ondertekend is door OSB voorzitter Piet Adema. Hieronder volgt de hele verklaring.

VCA*-bedrijfscertificering voor SBLplus!

Deze maand is SBLplus met positief resultaat getoetst door Lloyd’s Register voor het VCA-Bedrijfscertificaat. De Glazenwassers en Specialisten van SBLplus zijn al langer persoonlijk VCA-gecertificeerd, maar nu heeft ook SBLplus als organisatie de VCA certificering behaald.

Jubilarissen SBLplus

Trots vierden wij gisteren het SBLplus-Jubileum.
SBLplus verraste de collega's op kantoor met een gezellig samenzijn en een mooie toespraak.
5 collega‘s waren dit jaar alweer 12,5 jaar in dienst en 1 collega heeft zelfs al een jubileum van 25 jaar!

Van harte gefeliciteerd!

Afgelopen week hebben wij aan onderstaande enthousiaste collega’s hun diploma Basiscursus Schoonmaak mogen overhandigen!

Bezoek onze collega's op de BBB Beurs

Onze heren van de groothandel staan vanaf maandag 7 oktober tot en met woensdag 9 oktober op de BBB Beurs in het Mecc in Maastricht.

JTP Event Landgraaf

SBLplus stond vrijdag 20 september bij het JTP Event bij de Oefenbunker in Landgraaf. Met dit event mochten we jongeren inspireren en motiveren in ons mooie vak.

25 Jarige Jubilaris!

Afgelopen zaterdag zijn onze Regiomanager en Facilitair adviseur geheel onverwachts bij onze gewaardeerde collega Gertrud thuis op bezoek geweest om haar in het zonnetje te zetten en haar persoonlijk te bedanken voor al haar inzet. Wij zijn namelijk ontzettend trots om te vermelden dat Gertrud zich al 25 jaar geweldig inzet voor SBLplus!

SBLplus maakt zijn post persoonlijk!

Van de postzegel van onze koning naar onze eigen postzegel.

Facilitair Adviseurs Geslaagd!

Na het volgen van een training van 8 dagen gevolgd door een examen zijn wij trots om te vermelden dat deze Facilitair Adviseurs geslaagd zijn voor de opleiding Direct Leidinggevende.

Vijfde editie Samenloop Voor Hoop Landgraaf

Afgelopen weekend 22 en 23 juni vond de vijfde editie van de Samenloop Voor Hoop in Landgraaf plaats. Tijdens dit 24 uur durende wandel evenement liep SBLplus alweer voor de vijfde keer mee. Onder de naam Dur Wandelkloep hebben we aan het einde van het evenement een geweldige opbrengst gerealiseerd van maar liefst €15.000,-

De Dag van de Schoonmaker 2019

Schoonmaken is vakwerk en dat verdient respect. De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor deze vakmensen. Een dag waarop wij gezamenlijk onze waardering hardop uitspreken naar alle schoonmaakmedewerkers.

Geslaagd Basiscursus schoonmaak!

Er heeft weer een enthousiaste groep medewerkers deelgenomen aan de Basis vakopleiding.

SBLplus geeft kijkje in de facilitaire wereld aan FM- studenten Zuyd Hogeschool

Op woensdagmiddag heeft SBLplus een rondleiding verzorgt voor studenten Facility Management van Zuyd Hogeschool. Wij mochten bij een van onze gewaarde opdrachtgevers de studenten laten kennismaken met de facilitaire diensten die SBLplus verzorgt voor Roda JC.

Samenwerking Zuyd Hoge School

Afgelopen week heeft SBLplus een schoonmaakinstructie cursus mogen geven aan de eerste jaars studenten van de opleiding Facility Management van de Zuyd Hoge School te Heerlen.

Geslaagd!

Wij feliciteren onze collega's met het behalen van hun VCA certificaat

Diploma VSR dagelijks controle systeem

Wij feliciteren onze Facilitair Adviseur Kyra Bracun met het behalen van het diploma VSR dagelijks controle systeem.

SBLplus heeft hart voor de zorg

Afgelopen weekend hebben directie, management en medewerkers SBLplus geheel vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken. SBLplus had dit jaar als project het “Ronald McDonald Huis te Maastricht" uitgekozen voor een gehele opfrisbeurt.

Jubilaris Jeroen Stroucken

Trots vierden wij gisteren het 12,5 -jarig jubileum van onze regiomanager Jeroen Stroucken. SBLplus verraste hem op kantoor met een kleine receptie en een mooie toespraak.

Prins Joeri II

Zaterdag avond 24 november 2018 is in het Stroatje de thuisbasis van vv de Geete onze collega Joeri Geuskens uitgeroepen tot Prins Joeri II heerser van het "Geeteriek".

Glazenwassers hebben hart voor de zorg!

Wij mogen trots zijn op onze medewerkers van SBLplus met het initiatief dat genomen is om dit jaar bij het Ronald McDonald Huis Maastricht geheel belangeloos hun werkzaamheden uit te voeren op gebied van specialistische reiniging.

Hoogste score bij landelijke audit op gebied van hygiëne!

Onlangs heeft er bij een van onze opdrachtgevers in de Foodbranche een grote landelijke audit plaatsgevonden op het gebied van hygiëne Wij zijn trots om te mogen vermelden dat onze medewerkers ervoor hebben gezorgd dat de aller hoogste score is behaald van alle vestigingen in Nederland.

BBB Beurs Maastricht

Voor ons eerste editie BBB beurs zit erop

Certificaat ISO-Norm 9001:2015

SBLplus BV heeft succesvol de transitie doorlopen naar de nieuwe ISO-Norm 9001:2015

Wij steunen ook dit goede doel!

Afgelopen vrijdag staken deze zes kanjers van SBLplus de handen uit de mouwen bij het Ronald McDonald Huis Maastricht

Nog meer collega's geslaagd!

SBLplus mag weer een enthousiaste groep feliciteren met het behalen van het diploma basisvakopleiding.

SBLplus breidt uit

De uitbreiding van SBLplus is begonnen!

Nieuwjaarstreffe 2018 UOW02

Eergistermiddag hield UOW ‘02 haar traditionele nieuwjaarsreceptie bij Bei d‘r Joep op Park ter Waerden. Tijdens deze gezellige activiteit ontmoetten leden en supporters van de vereniging elkaar om te toasten op een gezond, gelukkig, sportief en succesvol 2018.

Geslaagd!!

Eind vorig jaar heeft weer een groep enthousiaste medewerkers deelgenomen aan de Basis vakopleiding.

SBLplus Verrast Haar Medewerkers WMC

In de afgelopen vier weken heeft een team van 25 SBLplus medewerkers klaar gestaan voor een Schoon WMC.

Geslaagd Basisvakdiploma Schoonmaken!

Trots! Deze enthousiaste groep is geslaagd voor het basisvakdiploma schoonmaken!

SBLplus Maatschappelijk Partner Roda JC

Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam is SBLplus “Maatschappelijk Partner" van de wedstrijd. SBLplus is al een aantal jaren sponsor en official supplier van Roda JC.

SBLplus Ook De Komende Jaren Hoofdsponsor UOW ‘02!

Voor de thuiswedstrijd van het eerste team tegen GSV ‘28 ondertekenden SBLplus directeur Waut Ringens en UOW ‘02 voorzitter Andrew Simons een overeenkomst, die de beide partijen ook de komende jaren weer aan elkaar verbindt. Met deze ondertekening zetten UOW ‘02 en het facilitair bedrijf uit Ubach over Worms hun succesvolle samenwerking voort.

Wordt Katrin Inclusive dispenser collectors item van Roda JC?

Toilethygiëne voor voetbalsupporters: het maakt ze geen bal uit. Wie het stadion van Roda JC binnenloopt, ziet dat dit zeker niet geldt voor de eredivisevoetbalclub uit het Zuid-Limburgse Kerkrade. Dit jaar koos Roda JC in nauwe samenwerking met SBLplus voor de nieuwe Inclusive-dispenserlijn van Katrin: “Ze passen perfect bij onze huisstijl en voldoen aan onze eisen." En die eisen zijn hoog, met het oog op de piekmomenten tijdens de wedstrijden, bezocht door zo‘n 14.000 voetbalfans. Maar dat de Katrin Inclusive dispensers een collectors item zouden kunnen worden, dat had niemand kunnen bevroeden.

GreenKiller Meer Dan Onkruidbestrijding!

SBLplus is trotse eigenaar van de GreenKiller.

SBLplus Viert 25-Jarige Bestaan

Medewerkers en management hebben afgelopen zaterdag op feestelijke wijze het 25-jarige bestaan van SBLplus gevierd.

Limburgse Zaken Mannen

Waut Ringens: "Ik heb die familiaire rust nodig om gelukkig te zijn. Mijn vrouw Angelique en zoon Rick gaan voor alles. Pas daarna komt het bedrijf."

Participatie In Uitvoering

Met de ondertekening van twee samenwerkingsovereenkomsten tussen SBLplus en het Gemeentelijke Werkbedrijf Landgraaf wordt de Participatie in Landgraaf daadwerkelijk vorm gegeven.

Samenwerking Roda JC en SBLplus

Vanaf dit seizoen heeft Roda JC gekozen om de facilitaire werkzaamheden bij SBLplus onder te brengen. SBLplus is geen onbekende bij Roda JC al menig jaar zijn zij sponsor en supporter van Roda JC. Bij de niet te vergeten bekerwedstrijd van dit jaar tegen PSV waren zij shirtsponsor.

Ook dit jaar liep SBLplus weer mee bij de Samenloop Voor Hoop.

De Samenloop voor Hoop Landgraaf 2015 heeft plaats gevonden op 20 en 21 juni. Het evenement begon op zaterdag om 13.00 uur met de Openingsceremonie.

SBLplus Shirtsponsor Tijdens Bekerwedstrijd Roda JC – PSV

Tijdens de bekerwedstrijd Roda JC Kerkrade – PSV heeft SBLplus de prominente plaats op de voorkant van het Roda JC shirt ingenomen en is daarmee shirtsponsor van Roda JC tijdens deze wedstrijd.

SBLplus verzorgd onvergetelijke voetbalavond

Cliënten en begeleiders van Radar bezochten onlangs in het Parkstad Limburg stadion de bekerwedstrijd Roda JC- PSV. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werd dit mogelijk gemaakt door SBLplus, de shirtsponsor van Roda JC tijdens deze belangrijke wedstrijd.

SBLplus Nieuwe Hoofdsponsor UOW ‘02

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen het Heerlense Weltania presenteerde UOW‘02 met gepaste trots haar nieuwe hoofdsponsor SBLplus

Nieuwe Hogedrukreiniger Op Trailer Voor SBLplus

Voor SBLplus een investering met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij het milieuaspect van de GreenBoiler een zeer sterk pluspunt is.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK