Een schone omgeving is de basis voor woon-en werkplezier

Of het nu gaat om verzorgde kantoren, nette klaslokalen, smetteloze zorginstellingen of keurig onderhouden wooncomplexen, dagelijks zorgen meer dan 200 medewerkers ervoor dat organisaties kunnen genieten van een schone en hygiënische ruimte. Want een schone omgeving vormt de basis voor ieders woon- en werkplezier, in welke branche dan ook.

Wat wij doen

Elke dag zorgen wij met ervoor dat organisaties een schone omgeving hebben. Dit doen we met onze integrale aanpak. Naast reguliere schoonmaak bieden wij specialistische reiniging aan. We leveren bovendien extra facilitaire diensten en ontzorgen in het complete voorraadbeheer van kwalitatieve schoonmaak- en sanitaire producten. Want wij doen meer. Met onze passie elke dag weer.

  • Schoonmaak
  • Reiniging
  • Facilitaire diensten
  • Producten en kennis

Kantoren

Maak indruk met brandschone kantoren. Van schoonmaak tot vloerreiniging en voorraadbeheer, sblplus zorgt voor een schone werkomgeving.

Zorginstellingen

Creëer een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Van dagelijkse schoonmaak tot desinfectie en interne verhuizingen, sblplus draagt bij aan veilige en comfortabele zorg.

Productieomgevingen

Behoud een schone, veilige en efficiënte werkomgeving. Van industriële reiniging tot onderhoud van machines en apparatuur, sblplus zorgt voor een optimale productieomgeving.

sblplus_onderwijs

Onderwijsinstellingen

Creëer een schone werkomgeving voor studenten, docenten en medewerkers. Van reguliere schoonmaak tot glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud, sblplus draagt bij aan een prettige leeromgeving.

Kinderopvang

Creëer een veilige en hygiënische omgeving voor kinderen. Van dagelijkse schoonmaak tot sanitaire reiniging en het voorzien van een schoonmaakschema, sblplus zorgt voor een omgeving waar ouders hun kinderen graag onderbrengen.

Woningcorporaties

Zorg voor een omgeving waar woonplezier centraal staat. Van dagelijkse schoonmaak tot glasbewassing en gevelreiniging. Sblplus zorgt voor een prettige woonomgeving.

VvE complexen

Houd je complex schoon, veilig en goed onderhouden. Van dagelijkse schoonmaak tot groenonderhoud en huismeesterschap, sblplus zorgt voor een complex dat mooi is én blijft.

Retail

Maak indruk met een aantrekkelijke winkelomgeving. Van dagelijkse schoonmaak tot glasbewassing en faciliteitenbeheer, sblplus zorgt voor een professionele presentatie van jouw winkel.

De (voedings-)industrie

Waarborg hygiëne, productkwaliteit en veiligheid. Van hogedrukreiniging tot desinfectie, sblplus speelt in op de behoeften van jouw bedrijf.