Over sblplus

Een schone omgeving maakt voor iedereen het verschil. Van een verzorgd kantoor, nette klaslokalen, smetteloze ruimtes in de zorg tot keurig onderhouden wooncomplexen. Elke dag zorgen wij met meer dan 200 enthousiaste medewerkers dat organisaties een schone omgeving hebben. Want dat is de basis voor ieders woon- en werkplezier. In welke branche dan ook.

Wat wij doen

Elke dag zorgen wij met ervoor dat organisaties een schone omgeving hebben. Dit doen we met onze integrale aanpak. Naast reguliere schoonmaak bieden wij specialistische reiniging aan. We leveren bovendien extra facilitaire diensten en ontzorgen in het complete voorraadbeheer van kwalitatieve schoonmaak- en sanitaire producten. Want wij doen meer. Met onze passie elke dag weer.

  • Schoonmaak
  • Reiniging
  • Facilitaire diensten
  • Producten en kennis

Je ziet het pas als we er niet zijn geweest. Je ziet het pas als we er niet zijn geweest. Je ziet het pas als we er niet zijn geweest.

Certificaat ISO-Norm 9001:2015

ISO 9001 benadrukt het belang van de wensen van de klant, van kwaliteit en van continue ontwikkeling. Door processen en prestaties te verbeteren, voldoet sblplus beter aan de behoeften van de klanten.

Keurmerk Schoon

Dit keurmerk staat voor professionaliteit en financiële betrouwbaarheid. De bedrijven houden zich aan wet- en regelgeving, gaan netjes om met hun personeel en hebben de administratie op orde.

Lees er hier meer over.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven te toetsen op hun VGM-beleid. Sblplus toont via deze officiële certificering aan, aan de hedendaagse veiligheidseisen te voldoen en op een veilige manier de werkzaamheden in het veld uit te voeren. Het certificaat is afgegeven op de nieuwe norm 2017/6.0

Lees er hier meer over.

Stichting Normering Arbeid

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk.

Lees er hier meer over.

Code verantwoordelijk marktgedrag

Deze code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Daarmee geeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag een impuls aan de verbetering van het uitbestedings- en inleningsbeleid in Nederland.

Lees er hier meer over.

VSR

VSR biedt mogelijkheid ideeën en ervaringen uit te wisselen met collega’s dan wel andere betrokkenen binnen de schoonmaakbranche. VSR organiseert voor haar leden regelmatig bijeenkomsten, zoals workshops, seminars, ledenvergaderingen, die gelegenheid bieden tot een dergelijke uitwisseling.

Lees er hier meer over.

Advies nodig?
Maak een afspraak.

Wil je meer weten over onze diensten? Heb je advies nodig over welke dienst het best bij jouw organisatie past? Neem gerust contact op en wij helpen je graag verder.