| Nieuws

Sblplus faciliteert Sevagram Verwenzorg

Vrijdag 26 april jl. was een bijzondere ludieke dag voor de bewoners van het zorgcentrum Panhuys in Hulsberg.

In het schuim werden leuke tekeningen gemaakt

De glazenwassers van sblplus en contactclown Too (Petra), contactclown Rosie (Lia) verrasten de bewoners en medewerkers van het zogcentrum Panhuys. De glazen wassende contactclowns maakten met veel sop de ramen schoon. In het schuim werden leuke tekeningen gemaakt en ook het spelletje boter, kaas en eieren afgebeeld. Spontaan namen enkele bewoners met veel plezier hier ook actief aan deel.

Samen zorgde sblplus en Sevagram Verwenzorg voor deze onvergetelijke ochtend

Sommige bewoners reageren verbaasd: ”Ze doen het verkeerd, ze vergeten de hoekjes te poetsen.” De contactclown blaast van buiten heel veel schuim tegen het raam. ”Wat doet ze nou…, het hele raam wordt weer vies, roept een bewoner”.  Een medewerkster die achter haar laptop in de huiskamer aan het werk was, gaf aan: ”Zelfs ik blijf kijken en in spanning afwachten wat er weer komen gaat. Deze glazenwassers zijn wel heel erg gezellig!”

Samen zorgde sblplus en Sevagram Verwenzorg voor deze onvergetelijke ochtend. Sblplus zorgde nog voor heerlijke taart waarvan de bewoners enorm genoten! De samenwerking en interactie tussen de glazenwassers van sblplus, de creatieve hulpjes en de bewoners zorgden voor een lach en een traan.

Ook dit faciliteert sblplus, Sblplus faciliteert meer…

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen