| Nieuws

VCA*-bedrijfscertificering voor sblplus!

Deze maand is sblplus met positief resultaat getoetst door Lloyd’s Register voor het VCA-Bedrijfscertificaat. De Glazenwassers en Specialisten van sblplus zijn al langer persoonlijk VCA-gecertificeerd, maar nu heeft ook sblplus als organisatie de VCA certificering behaald.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven te toetsen op hun VGM-beleid.
sblplus toont via deze officiële certificering aan, aan de hedendaagse veiligheidseisen te voldoen en op een veilige manier de werkzaamheden in het veld uit te voeren. Het certificaat is afgegeven op de nieuwe norm 2017/6.0

Veiligheid op orde
Dave Crombach & Eddy Gerritse, directie: “Wij zijn trots op het behalen van het VCA* certificaat”. Bij sblplus vinden we veilig en gezond werken belangrijk en we investeren daarin structureel. VGM gaat zowel onze eigen medewerkers, als onze opdrachtgever aan. Voor ons is het belangrijk dat sblplus professionaliteit, passie, plezier en kwaliteit uitstraalt naar nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Met dit certificaat tonen we aan dat we onze zaakjes op orde hebben.

 

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen