| Nieuws

25 jaar in dienst bij sblplus

Met trots vierden wij recent wederom een sblplus-Jubileum van onze collega Raimond Becholz, medewerker Specialismen.  Onze collega is 25 jaar in dienst bij onze mooie organisatie.

Sblplus verraste collega Raimond Becholz op kantoor met een gezellig samenzijn en een mooie toespraak van zijn leidinggevende Jeroen Pijls.

Onder het genot van een lekker stuk vlaai en een heerlijke kop koffie, werd hij nog kort in het zonnetje gezet met een mooi bierpakket. Tevens ontving hij ook een overheerlijke jubileum-taart om samen thuis met zijn gezin te kunnen genieten van dit moment.

Met veel passie, plezier en professionaliteit heeft hij in de afgelopen 25 jaar zijn werk verricht binnen onze afdeling Specialismen. Als allround specialist, heeft hij bijgedragen aan een schone werkomgeving bij onze opdrachtgevers en het succes van sblplus. Wij willen hem dan ook van harte bedanken voor zijn tomeloze inzet en kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking.

Wij stelden onze collega Raimond Becholz ook een aantal korte vragen over zijn 25 jaar bij sblplus.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 25 jaar bij sblplus?

‘’Op de afgelopen 25 jaar kijk ik met veel plezier terug.

Een paar dagen voor mijn 23e verjaardag, 31 mei 1999, begon ik bij sbl als een verlegen jongen. In een kleine groep specialistische allrounders kreeg ik de kneepjes van het vak geleerd door Eddy Gerritse en Rien Bijker.

Het kleine team is gegroeid naar een groot hecht team, naast goede banden met collega’s ontstonden er mooie vriendschappen in de afgelopen 25 jaar. Het waren mooie jaren waarin ik veel heb mogen leren van meerdere collega’s.

Met trots kijk ik terug op de afgelopen 25 jaar, het maakt mij blij dat ik na 25 jaar nog altijd werkzaam ben bij sblplus.’’

Kun je je eerste werkdag nog herinneren? Hoe was dat?

‘’Mijn eerste werkdag was een indrukwekkende dag.
Enigszins zenuwachtig en terughoudend begon ik aan mijn eerste werkdag. Mijn eerste klus was het schoonmaken van roltrappen in Heerlen centrum. Op dat moment was ik nog totaal onwetend hoe deze werkzaamheden uitgevoerd moesten worden en luisterde goed naar de instructies die ik kreeg, in de hoop dat ik de werkzaamheden vervolgens zelfstandig kon uitvoeren.’’

Een leuke herinnering /anekdote van de afgelopen 25 jaar bij sblplus?

‘’Een ding dat ik nooit zal vergeten is het moment waarop collega Patrick en ik een opleveringschoonmaak aan het uitvoeren waren bij Mosae forum in Maastricht.
We hadden op deze dag een stagiaire bij ons. De stagiaire wilde gaan stofzuigen terwijl er nog geen stroom beschikbaar was in het pand. Hij stelde ons de vraag wat hij moest doen, wij gaven aan dat hij gewoon kon beginnen met stofzuigen zonder stroom. (in die tijd waren er nog geen accu-stofzuigers). Tot onze verbazing ging deze stagiaire ook daadwerkelijk een poging wagen om te stofzuigen. Dit was een hilarisch moment!! Wij hadden natuurlijk nooit gedacht dat deze stagiaire echt een poging tot stofzuigen zou doen zonder dat er stroom aanwezig was. Af en toe hebben mijn collega Patrick en ik het hier nog over en kunnen om deze situatie dan ook nog vaak flink in de lach schieten.

Maar ook natuurlijk alle gezellige feestjes en activiteiten die door sblplus worden georganiseerd’’

Namens directie, management en alle medewerkers feliciteren wij onze jubilaris met het bereiken van zijn mijlpaal.

Samen maken wij sblplus

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen