| Nieuws

Een samenwerking op sterrenniveau tussen Smeets Autogroep en sblplus

Smeets Autogroep is officiële dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Fuso en Schmitz Cargobull-opleggers. Smeets Autogroep is een familiebedrijf en bestaat als sinds 1929, dat zijn inmiddels drie generaties!

Smeets Autogroep verkoopt en onderhoud auto’s van het premiummerk Mercedes-Benz en smart. Als je een A-merk levert dan mag er door de klant ook iets verwacht worden. De klant staat bij Smeets Autogroep dan ook op één: Hospitality, service en innovatie zijn kernwoorden die Smeets Autogroep kenmerkt.

Je moet de klant blijven verrassen, begin van dit jaar heeft er dan ook een grote verbouwing en renovatie van de showroom plaats gevonden bij Smeets Autogroep in Heerlen.

Thijs Scheeren (Vestigingsmanager Smeets autogroep Heerlen): “Een klant wilt verrast en ontzorgt worden daarin speelt een moderne Showroom / experience center een belangrijke rol.  Dan moet niet alleen de auto er mooi en gelikt bijstaan, maar ook de omringende omgeving moet inspelen op de beleving. De totale uitstraling moet het gevoel geven van een sterrenrestaurant.”

Net als in een sterrenrestaurant wordt de ster niet alleen verdiend door de chef en zijn gerechten. De totale beleving moet kloppen: de bediening, de wijnen, de inrichting en de schoon gepoetste glazen en interieur. Alle 160 medewerkers van Smeets Autogroep maar ook de partner bedrijven waarmee Smeets Autogroep samenwerkt moeten mee-acteren op het allerhoogste niveau om de sterren-beleving waar te maken. Smeets Autogroep en sblplus werken sinds 2017 samen en hebben kort geleden de samenwerking wederom verlengd met 3 jaar.

Norbert Laumans (Hoofd Financiële Administratie): “De samenwerking met sblplus verloopt prettig, ze zijn meedenkend, proactief en divers inzetbaar. Voor de opleverschoonmaak van onze showroom moest snel geschakeld worden. Hierop heeft sblplus flexibel geacteerd en een groot team kunnen inzetten om de gehele showroom van top tot teen te voorzien van een reinigingsbeurt.

Tijdens zo’n klus loop je soms ook tegen nieuwe uitdagingen aan. Zo was de nieuwe grindvloer lastig te reinigen met de standaard schrobzuigmachine, hierop is door sblplus in gespeeld door een nieuwe machine aan te schaffen “Duplex wals-borstelmachine 420 stoom” de om het perfecte resultaat te bereiken. De flexibiliteit was erg prettig, tussen de opleverschoonmaak door stonden er ook nog afrondende werkzaamheden van de bouwpartners gepland, dit liep allemaal vloeiend in elkaar over”

Op 23 maart 2024 vierde de officiële Mercedes-Benz dealer Smeets Autogroep zijn 95ste verjaardag en tevens de opening van het nieuwe experience centre in Heerlen. De showroom stond er vlekkeloos bij.

We proosten dan ook op een mooie samenwerking.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen