Nieuws

SBLplus verrast haar medewerkers WMC

IMG_2475

In de afgelopen vier weken heeft een team van 25 SBLplus medewerkers klaar gestaan voor een Schoon WMC. Dag en nacht waren onze medewerkster in de weer om het Parkstad Limburg Stadion een betoverende en schone omgeving te geven voor alle Mars- en Showwedstrijden. Als blijk van waardering ontvingen vandaag een aantal medewerkers, uit handen… Lees meer »

SBLplus Maatschappelijk Partner van Rode JC – Sparta

SBLplus Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam! Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam is SBLplus “Maatschappelijk Partner” van de wedstrijd. SBLplus is al een aantal jaren sponsor en official supplier van Roda JC. SBLplus verzorgt facilitaire diensten, zoals schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, toilethygiëne en nog veel meer… Lees meer »

SBL plus ook de komende jaren hoofdsponsor UOW ‘02!

hoofdsponser uow

Voor de thuiswedstrijd van het eerste team tegen GSV ‘28 ondertekenden SBL plus directeur Waut Ringens en UOW ‘02 voorzitter Andrew Simons een overeenkomst, die de beide partijen ook de komende jaren weer aan elkaar verbindt. Met deze ondertekening zetten UOW ‘02 en het facilitair bedrijf uit Ubach over Worms hun succesvolle samenwerking voort. Dat… Lees meer »