Nieuws

SBLplus Maatschappelijk Partner van Rode JC – Sparta

SBLplus Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam! Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam is SBLplus “Maatschappelijk Partner” van de wedstrijd. SBLplus is al een aantal jaren sponsor en official supplier van Roda JC. SBLplus verzorgt facilitaire diensten, zoals schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, toilethygiëne en nog veel meer… Lees meer »

SBL plus ook de komende jaren hoofdsponsor UOW ‘02!

hoofdsponser uow

Voor de thuiswedstrijd van het eerste team tegen GSV ‘28 ondertekenden SBL plus directeur Waut Ringens en UOW ‘02 voorzitter Andrew Simons een overeenkomst, die de beide partijen ook de komende jaren weer aan elkaar verbindt. Met deze ondertekening zetten UOW ‘02 en het facilitair bedrijf uit Ubach over Worms hun succesvolle samenwerking voort. Dat… Lees meer »

GreenKiller meer dan onkruidbestrijding!

GreenKiller

Wat is de GreenKiller? De GreenKiller is een milieuvriendelijke onkruid- en mosbestrijder, die ook dienst doet als hogedrukreiniger. Wat doet de GreenKiller? De GreenKiller bestrijdt onkruid op de meest efficiënte manier door het te besproeien met heet water waardoor het onkruid direct kapot gaat. Onderzoek: Onderzoek wijst namelijk uit dat water boven de 83°C het… Lees meer »