Nieuws

Geslaagd!!

IMG_2969

Eind vorig jaar heeft weer een groep enthousiaste medewerkers deelgenomen aan de Basis vakopleiding. Wij zijn dan ook weer trots om te vermelden dat de hele groep geslaagd is en uit handen van rayonleiders hun diploma in ontvangst hebben mogen nemen. Super gedaan collega’s! Namens SBLplus allemaal van harte gefeliciteerd!

SBLplus verrast haar medewerkers WMC

IMG_2475

In de afgelopen vier weken heeft een team van 25 SBLplus medewerkers klaar gestaan voor een Schoon WMC. Dag en nacht waren onze medewerkster in de weer om het Parkstad Limburg Stadion een betoverende en schone omgeving te geven voor alle Mars- en Showwedstrijden. Als blijk van waardering ontvingen vandaag een aantal medewerkers, uit handen… Lees meer »

SBLplus Maatschappelijk Partner van Rode JC – Sparta

SBLplus Maatschappelijk Partner van de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam! Tijdens de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Sparta Rotterdam is SBLplus “Maatschappelijk Partner” van de wedstrijd. SBLplus is al een aantal jaren sponsor en official supplier van Roda JC. SBLplus verzorgt facilitaire diensten, zoals schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, toilethygiëne en nog veel meer… Lees meer »