Productie

Reinigen in de industriële sector vergt specialisme en gebruik van de juiste materialen.

Zowel voor de lichte als de zware industrie heeft SBLplus een scala aan oplossingen op het gebied van reiniging. Wij bieden een totaalpakket van reinigingsdiensten voor industriële installaties aan. Door onze ervaring in deze sector weten wij perfect hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Industrieelreiniging bestaat onder andere uit begrijpen hoe een productieproces werkt. Waarom er voorschriften zijn en hoe deze opgevolgd moeten worden. Ook is het van groot belang te leren hoe de reiniging plaats moet vinden. Bovendien moeten de schoonmaakmedewerkers zich ervan bewust zijn dat in sommige gevallen hun handelingen besmetting kan veroorzaken. Om het schoonmaakresultaat in een productieomgeving te garanderen is het juist opleiden van de medewerkers van het grootste belang.

Een ander belangrijk aspect van het correct reinigen in een productieomgeving is het in samenwerking met de opdrachtgever goed vastleggen van de protocollen. Reinigen in de industriële sector is altijd maatwerk. Door het duidelijk sturen en controleren op de afspraken omtrent reiniging (protocollen) garanderen wij een gedegen en stabiel resultaat.

Wilt u meer weten, neemt u dan via onze contactlink vrijblijvend contact met ons op.