Kantoor

Een schone werkplek draagt bij aan het werkplezier en de productiviteit van uw medewerkers. Bovendien is een schoon kantoor het visitekaartje van uw organisatie.

Veranderend gebruik van kantoren en toenemende behoefte aan een dienstverlenend werkklimaat vraagt meer flexibiliteit en faciliteit van onze medewerkers.

Wij zorgen ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden tot minimale overlast leiden voor uw werknemers.

Bij de keuze van schoonmaakmiddelen, machines en materialen Ā gaan wij steeds voor het meest milieuvriendelijke alternatief. Daarbij wordt vanzelfsprekend ook de kostprijs en de effectiviteit van het betreffende product meegenomen.

 

Ons uitgangspunt is altijd dat wij u op facilitair gebied ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een realistische, marktconforme prijs. Onze brede kennis en ervaring in de kantoor omgeving zorgt er mede voor dat wij die prijs-kwaliteitverhouding in de praktijk ook waar kunnen maken. Wij focussen heel sterk op het goed en kostenefficiƫnt uitvoeren van de werkzaamheden die u vraagt. Wat dat betreft denken wij ook gevraagd en ongevraagd graag met u mee.

Tevens kan SBLplus voor u nog veel meer facilitaire diensten uit handen nemen.

Wilt u meer weten, neemt u dan via onze contactlink vrijblijvend contact met ons op.