Computerreiniging

Alle kantoorapparatuur trekt door opgebouwde statische elektriciteit dagelijks een grote hoeveelheid stof en ander vuil aan. Dit stof en vuil kan storingen veroorzaken. Vooral ventilatoren werken als kleine stofzuigers. Maar ook door het gebruik wordt de apparatuur vies. Denkt u maar aan vet, vuil, inktvlekken, lijm van stickers en memo’s.

Regelmatig onderhoud is dus niet alleen belangrijk voor het behoud en de betrouwbaarheid van uw apparatuur. Het is ook nodig voor een schone en prettige werkomgeving.

De arbeidshygiëne op de werkplek is een belangrijk onderdeel van de Arbowet. Daarnaast is het natuurlijk veel prettiger om aan schone apparatuur te werken.

Kies daarom voor onze computerreininging, onze gespecialiseerde dienstverlening in computerreiniging en/of voor de kant en klare antistatische en antibacteriële reinigingssets. Met dit laatste maken uw medewerkers binnen een handomdraai zelf de toetsenborden, beeldschermen en muizen veilig en makkelijk schoon. Want met een schone PC levert u een essentiële bijdrage aan een schone, gezonde en prettige werkomgeving.

Wilt u meer weten, neemt u dan via onze contactlink vrijblijvend contact met ons op.